Jsme bezobalová prodejna ve Zlíně. Zboží nezasíláme. E-shop umožňuje pouze osobní odběr. Děkujeme za pochopení.

Trnkový olej

1 170 Kč / kg
Skladem (0,598 kg)

Vylisován z jáder získaných ze švestkových pecek z Horňácka.

Pro své zvláčňující vlastnosti je olej vhodné používat zejména pro kosmetické aplikace.

Olej pokožkou lehce proniká, tím ji zvláčňuje, hydratuje, zklidňuje svojí marcipánovou vůní a zejména nezanechává silný mastný efekt. Olej s vysokým obsahem kyseliny olejové odolává oxidaci i díky vysokému obsahu γ-tocopherolu.

Použití:

  • Ošetření pokožky a nehtů
  • K ošetření vlasů
  • Masáže
  • Nosný olej pro výrobu aromaterapeutických olejů
  • Výroba kosmetiky

Výrobce: Olejářství z Horňácka, malé rodinné olejářství s provozovnou v Lipově lisuje oleje za studena mechanickým způsobem

Cena za litr: 1053 Kč