Jsme bezobalová prodejna ve Zlíně. Zboží nezasíláme. E-shop umožňuje pouze osobní odběr. Děkujeme za pochopení.

Ocet ochucený

Český produkt
89 Kč / ks 152 Kč / ks 152 Kč / ks 152 Kč / ks 152 Kč / ks 89 Kč / ks 89 Kč / ks 152 Kč / ks 89 Kč / ks 89 Kč / ks 152 Kč / ks 89 Kč / ks od 89 Kč / ks
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Skladem (1 ks) Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Skladem (1 ks) Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Skladem (1 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Jablečný ocet ochucený a ovocný ocet.

Do jablečné šťávy před kvašením se přídáva v malé míře (cca 5 - 10%) ovoce/zelenina. 
Vedle jablečného octu a jiných ovocných octů vyrábí firma Karotkin i octy ochucené, kdy do hotového jablečného octu přidávají bylinky.

Jablečný ocet vyrábí z čerstvě vylisované jablečné šťávy z jablek od lokálních sadařů. Jablečná šťáva poté pomalu prokvašuje na ocet po dobu šesti a více měsíců. Tento způsob výroby používali naši předkové. Proces kvašení je pak naprosto přirozený a veškerou proměnu cukrů na ocet zařídí přírodní bakterie bez přídavku umělých kultur. Ocet nepasterizují a nefiltrují, díky čemuž si zachovává svou přirozenou výrazně ovocnou a jemnou chuť.

Použití: Po zředění vodou a doslazení je z ochucených octů osvěžující nápoj.

Výrobce: Karotkin. ,,Vyrábíme a distribujeme lahůdky a kvalitní moravské produkty s puncem domácích a osvědčených receptur. Orientujeme se na potraviny rostlinného původu a naší snahou je nejen chuťový zážitek, ale i příspevek ke zdravému životnímu stylu."

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

V naší nabídce máme:

 

 = JABLEČNÝ OCET A ČERNÝ BEZ KVĚT = 

kvasný ovocný, ochucený

Složení: Jablečný ocet 85 %, květ černého bezu 15 % Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Kyselina octová 3 %. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu. 

 

= JAHODOVÝ OCET =

kvasný ovocný

Složení:  Jahodový ocet 50 %, jablečný ocet 50 %. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Kyselina octová 4 %. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu. 

 

= JABLEČNĚ MEDOVÝ OCET =

kvasný ovocný a jiný

Složení: Jablečný ocet 85 %, medový ocet 15 % (kyselina octová 4 %). Vyrobeno přirozeným kvašením. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu. 

 

= OCET MED-ŠÍPEK =

kvasný ovocný a jiný

Složení: Medový ocet 80 %, ocet ze šípků růže divoké 20 % (kyselina octová 4 %). Vyrobeno přirozeným kvašením. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu.

 

= MERUŇKOVÝ OCET =

kvasný ovocný

Složení: Jablečný ocet 60 %, meruňkový ocet 40 %. Vyrobeno přirozeným kvašením. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Kyselina octová 5,3 %. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu. 

 

= JABLEČNÝ OCET S PŘESLIČKOU =

kvasný ovocný, ochucený

Složení: Jablečný ocet 90 %, přeslička polní 10 % Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Kyselina octová 4,5 %. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu. 

 

= JABLEČNĚ ŠVESTKOVÝ OCET =

kvasný ovocný

Složení: Jablečný ocet 75 %, švestkový ocet 25 %. Vyrobeno přirozeným kvašením. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Kyselina octová 4 %. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu. 

 

= VIŠŇOVÝ OCET =

kvasný ovocný

Složení: Višňový ocet 60 %, jablečný ocet 40 % (kyselina octová 4,7 %). Vyrobeno přirozeným kvašením. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu.

 

= JABLEČNÝ OCET S TYMIÁNEM =

kvasný ovocný, ochucený

Složení: Jablečný ocet 97 %, tymián 3 % Nefiltrovaný, nepasterizovaný. Kyselina octová 5 %. Nevystavujte přímemu slunečnímu světlu.