Mungo

BIO
Mungo

Mungo - dnes vaří šéfkuchař z Číny!

Mungo - malé zelené fazolky vynikají charakteristickou vůní a spoustou cenných živi. Můžete si je dopřát v salátu, polévce či přidávat do masových i zeleninových pokrmů. Nejčastěji se konzumují naklíčené.

Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy. Ráno vodu slijte, několikrát je propláchněte a nechte odkapat. Vraťte fazole do misky, překryjte navlhčenou látkou a nechte klíčit. Nezapomeňte pravidelně asi 2-3x denně proplachovat a udržovat dostatečnou vlhkost. Po 2-3 dnech jsou výhonky připravená ke konzumaci. Chutí připomíná zelený hrášek, jsou šťavnaté a příjemně křupavé. Naklíčené mungo přidávejte do pokrmů syrové nebo jen krátce blanšírujte, abyste využili co nejvíce obsažených živin. Ale pozor naklíčeného munga snězte maximálně jednu hrst denně!

Složení: mungo bio

Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%

Výrobce: Probio, první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin se sídlem ve Starém Městě

0,7 l zavařovačka = cca 0,59 kg

 

122 Kč / kg
Skladem (11.086 kg)

Popis produktu není dostupný

Jméno značky: Probio
Kategorie: Objednávka potravin
Země původu: Čína